Ingredientai:
1 v. š. augalinio aliejaus
100 g svogūnų, smulkintų
454 g pakuotė sojos mėsos
300 ml daržovių sultinio, pagaminto iš 1 kubelio
1 v. š. pomidorų tyrės
150 g konservuotų kukurūzų
150 g konservuotų žirnelių
500 g bulvių košės
4 morkos, pjaustytos plonais griežinėliais
2 a.š kukurūzų miltų
2 v.š kapotų petražolių
Gaminame:
* Įkaitinkite aliejų didelėje keptuvėje.
* Sudėkite svogūnus ir kepkite 3 minutes, kad suminkštėtų.
* Įdėkite sojos mėsą ir kepkite dar 3 minutes.
* Supilkite sultinį, įdėkite pomidorų tyrės išmaišykite ir užvirkite.
* Sumažinkite ugnį, uždenkite ir troškinkite 5 minutes.
* Tuomet sudėkite kukurūzus bei žirnelius. Troškinkite dar 3-4 minutes.
* Padidinkite temperatūrą, sudėkite pusę turimos bulvių košės ir morkų griežinėlius.
* Virkite 5 - 7 minutes.
* Nuimkite patiekalą nuo ugnies, įdėkite kukurūzų miltų ir dar kartą viską permaišykite.
* Įkaitinkite orkaitę iki 180 C.
* Perpilkite mišinį į karščiui atsparų indą.
* Ant viršaus sudėkite petražoles ir likusią bulvių košę.
* Uždenkite patiekalą folija ir kepkite orkaitėje apie 10 minučių.
* Nuimkite foliją ir kepkite dar apie 5 minutes.
* Skanaus!