Stilingas renginys, vykęs vienoje charakteringiausių Vilniaus Naujamiesčio erdvių, kvietė prisėsti prie bendro stalo ir drauge atkreipti dėmesį į įvairius kasdienio gyvenimo pjūvius: maistą, kurį valgome, vandenį, kurį geriame, bei produktus, kuriuos naudojame grožiui puoselėti. Svarbiausia vakaro tema tapo pasirinkimų poveikis molekuliniame lygmenyje, su kuriuo pažindinosi būrys kokybei neabejingų svečių.
Maisto filosofo bei patirtį Ispanijos „Michelin“ restoranuose turinčio Tado Eidukevičiaus gastronominiai šedevrai ragino vertinti mitybą, o garsios ir sertifikuotos vandens someljė Urtės Mikelevičiūtės, geriau žinomos kaip Urtė Dervynas, vesta vandens degustacija – atskleidė organizmui svarbiausio skysčio subtilybes.
Kartu žymūs svečiai turėjo galimybę susipažinti su biomimetinio mokslo atradimais, kuriuos pristatė revoliucinis plaukų priežiūros ženklas „K18“. „Vedini nuolatinio status quo kvestionavimo bei dešimtmetį trukusių tyrimų, atradome unikalią molekulę, atkartojančią natūralaus plauko lipidų ir proteinų struktūrą. Galiausiai, pasitelkus „K18 Peptide“ technologiją, buvo sukurta analogų visoje plaukų grožio industrijos istorijoje neturinti produktų linija. „K18“ – tai revoliucija, kardinaliai keičianti kasdienę priežiūros rutiną: šios priemonės, paveikdamos giliausius sandaros sluoksnius bei efektyviai sujungdamos keratino grandines, šiandien leidžia visiškai atkurti plaukų struktūrą vos per 4 minutes“, – kalbėjo „K18“ atstovai.
Anot renginio organizatorių, grožis – tai elementų, kuriuos sąlygoja kasdieniai mūsų sprendimai, visuma. „Paslaptis slypi molekulės kokybėje bei radikaliame paprastume. Kuo atidesni būsime savo pasirinkimams, tuo ryškiau atskleisime savo natūralų žavesį. Kartu tai leis puoselėti ilgaamžiškumą, nes būtent molekulinis lygmuo yra gyvybės esencija, tebūnie tai vanduo kūnui ar mokslo atrasti peptidai plaukų sveikatai“, – susimąstyti skatino jie.