S. Burbaitė – apie naujus gyvenimo iššūkius: „Labai tikiuosi, kad šį tikslą pavyks įgyvendinti“

Tinklaraštininkė ir nuomonės formuotoja Simona Burbaitė – gerai pažįstama socialinių tinklų vartotojams. Vis dažniau Simoną galima išvysti ir stovinčią už didžėjaus pulto – moteris ne vieną vakarėlį yra pavertusi pačia tikriausia švente. O pastaruoju metu Simona ėmė puoselėti ir dar vieną pomėgį – šokį. Apie visa tai S. Burbaitė jau šį šeštadienį papasakos ir visiems TV3 laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovams.

Kulinarinių pokalbių laidoje moteris atskleis, kad noras šokti ir tobulinti savo įgūdžius šioje sferoje ją paskatino sudalyvauti ir naujame TV3 tango šokių projekte.


„Mane iššūkiai suranda patys. Kai gavau pasiūlymą dalyvauti „Tangomanų“ projekte, daug dvejojau, ar aš noriu, ar man reikia tokiame projekte dalyvauti. Žinojau, kad nebus lengva – reikės skristi per pusę pasaulio, ir, kad ten nuskridę, tikrai neatostogausime, o liesime prakaitą. Taip ir nutiko. Bet manau, kad gyvenime nieko nenutinka veltui. Ši patirtis visiems mums – ne tik dalyviams, bet ir visai kūrybinei komandai – buvo viena gražiausių patirčių, kokias esame turėję“, – apie šokių projektą pasakos S. Burbaitė.


Anot Simonos, aistra ir susižavėjimas tango šokiu tapo toks didelis, kad iš jo gimė ir nauji ateities planai.


„Kai mes viešėjome Argentinoje, tango šokio profesionalai sakė, kad turime nesustoti šokti, nes mums labai gerai sekasi tai daryti. Tad mano tikslas – sudalyvauti tango šokio pasaulio čempionate. Labai tikiuosi, kad šį tikslą pavyks įgyvendinti“, – apie ateinančius iššūkius užsimins pašnekovė.


Argentinoje Simona didžiąją savo laiko dalį skyrė šokiams. Tačiau tuo pat metu jai pavyko išbandyti ir autentišką šios šalies virtuvę. Jai teko paragauti vieną skaniausių kada nors valgytų mėsos patiekalų.


„Po pasirodymų turėdavome tradiciją – visiems kartu pavakarieniauti savo viešbutyje. Teko paragauti argentinietišką asado kepsnį. Jį, manau, turėtų paragauti kiekvienas“, – pagyrimų išbandytam patiekalui negailės Simona.


Kalbėdama apie televizinius projektus, S. Burbaitė juose prisimins ir pirmuosius savo žingsnius. Anot jos, vienas projektas, kuriame ji sudalyvavo dar prieš 10 metų, suteikė galimybę ne tik sustiprėti psichologiškai, bet ir atvėrė duris į populiarumą.

 

„Mano viešumas prasidėjo nuo projekto „Mis Lietuva 2013“ konkurso. Tais pačiais metais vykau į konkursą „Mis Visata“ atstovauti Lietuvos. Į šį iššūkį mane pastūmėjo mama. Ji kažkur pamatė skelbimą ir pasakė, kad čia turėčiau sudalyvauti. Toks konkursas man padėjo įgauti pasitikėjimo savimi – jis man atidarė labai daug durų“, – pasakos S. Burbaitė.


Tačiau, kaip teigs Simona, užklupęs populiarumas turėjo ir kitą medalio pusę, kurią ji stengėsi iškomunikuoti jauniesiems sekėjams.


„Kai su Rimvydu Širvinsku-Makaliumi keliavome po Lietuvos mokyklas ir klausinėjome moksleivių, kuo jie norėtų būti, labai daug moksleivių pasisakė, kad nori tapti nuomonės formuotojais, vlogeriais ar tiesiog populiariais. Aš visuomet jiems atsakydavau, kad tai turi savo kainą, nes nemokamų pietų nebūna, o populiarumas gali išprovokuoti apkalbų atsiradimą. Tačiau aš visuomet tikėjau, kad viską turi daryti taip, kaip jauti. Todėl savo kuriamu turiniu aš siekiu pašlovinti unikalumą ir autentiškumą. Reikia nebijoti būti išskirtiniais. Tik unikalumas veda į priekį. Norisi, kad žmonės nesiektų kažko kopijuoti. Noriu juos įkvėpti kurti savo autentišką gyvenimą“, – prisiminimais ir mintimis dalinsis moteris.


Kol laidos vedėja Ilona šnekučiuosis su Simona, laidos šefas, kepsninių virtuozas Robertas Svetlauskas, paruoš gurmanišką patiekalą – makaronus su jūros gėrybėmis. Jais pavaišins ir ryto viešnią. Kaip Simona įvertins patiekalą?


„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 9.30 val. tik per TV3!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis