Renginiui dirigavusi žinoma šefė Ilona Juciūtė-Čibirkienė susirinkusiuosius kvietė į aromatingą ir gardžią kulinarinę kelionę, atrandant natūralius gamtos skonius ir kvapus.
„Ne veltui net ir kalbant apie gyvenimiškas situacijas mėgstame sakyti – trūksta prieskonių, stinga skonio... Iš tiesų, tiek gyvenimas, tiek maistas be išskirtinio skonio prieskonių būtų prėskas ir neįdomus. Kviečiu mėgautis tuo, ką valgome, patiekalus pagardinant atsinaujinusiais, natūraliais ir kokybiškais „Vegeta Natur“ prieskonių mišiniais, be jokių pridėtinių priedų“, - renginyje kalbėjo I. Juciūtė-Čibirkienė.
Vėlyvųjų pusryčių, kuriuose svečiai mėgavosi patiekalais, pagamintais būtent su atsinaujinusiais prieskoniais, nepraleido būrys žinomų ir garbingų svečių. Renginyje buvo galima sutikti Kroatijos ambasadorių Lietuvoje Krešimir Kedmenec, rinkodaros specialistą Saugirdą Vaitulionį, modelį Simona Starkutė, aktores Larisą Kalpokaitę, Kariną Stungytę, Vaidą Lisikaitę, dainininkę Diletą Kiselienę, stilistus Joringį Šatą ir Viktoriją Šaulytę, verslininkę Ingą Stumbrienę, grupės ŽAS narį Gidoną Šapiro-Bilą, virtuvės šefus Ruslaną Bolgovą ir Dilan Dampella Gamage bei daug kitų žinomų veidų, verslininkų bei maisto pramonės atstovų.