Geriausi savaitės tekstai:
- V. Baublienė: ką sužinojau apie kremus, pabendravusi su keliom kosmetologėm
- 5 pavasariški drabužių deriniai pagal madingiausias sezono kryptis
- Garsių moterų patarimai, kaip senti gražiai
- Agatha Christie ir jos didžioji gyvenimo meilė gerokai jaunesniam vyrui
- R. Mackevičius: visada matyti, kuris vyras vedė moterį, o kuris už jos ištekėjo
- Lietiniai blynai (skaniausi pasaulyje)
Jos turi ką pasakyti!
Ką valgo modeliai?
Lietuvė Aistė Misevičiūtė (32 m.) nuo 18-os metų gyvena Paryžiuje, ten, taip pat Londone, Niujorke dirbo topmodeliu. 2004-aisiais pradėjo rašyti tinklaraštį „Luxeat“ apie maisto tendencijas, kulinarines keliones, gastronominius atradimus. Šiandien jis laikomas vienu įtakingiausių maisto kritikos tinklaraščių.
Aistė vertina garsiausius pasaulio restoranus, yra kviečiama balsuoti renkant geriausiuosius. Ji paneigia mitą, kad modeliai nieko nevalgo. Iš pradžių tinklaraštis taip ir vadinosi: „Kas pasakė, kad modeliai nevalgo?“ Gaminti maistą yra Aistės aistra.Labiausiai dievinami saldumynai ir kur jų įsigyti. Sen Tropezo kepyklėlėje „Aux Deux Fréres“ kepami neįmanomai traškūs obuolių pyragaičiai, Paryžiaus „Aux Merveilleux de Fred“ (šio tinklo parduotuvių jau yra ir Londone bei Niujorke) siūlomi morengai su grietinėle ir kavos morengų trupiniais, Londono kavinėje „L’Eto“ – burnoje tirpstantis labai lengvas medaus tortas, Tokijo parduotuvėse „Nenrinya“ parduodamas minkštas lyg pagalvė šakotis su sakurų žiedais, Milano kavinėje „Cova“ – velykinis pyragas „Colomba“.
Tinklaraščio nuoroda – www.luxeat.com
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!