Šią sriubą dievina liekni žmonės: vienas joje esantis ingredientas itin sparčiai degina riebalus

Sriubos šaltuoju sezonu tampa vienas pagrindinių patiekalų. Valgykime sočias, gardžias ir sveikatai palankias sriubas. Na, o dietologai išskiria vieną sriubos receptą, kuris padeda itin efektyviai deginti riebalus.

Ši sriuba itin efektyvi tuo, kad sudėtyje turi imbiero. Imbieras yra žinomas dėl savo savybių, kurios skatina medžiagų apykaitą ir padeda deginti riebalus. Be to, ši sriuba pilna daržovių, turinčių mažai kalorijų, tačiau daug maistingųjų medžiagų, kurios padeda jaustis sotesniais. Taigi, šis receptas ne tik skanus, bet ir naudingas jūsų organizmui bei svorio metimo tikslams. 



Imbieras
Imbieras
Vida Press



Imbierinė sriuba su daržovėmis


Ingredientai:


  • 1 didelis svogūnas
  • 2-3 česnako skiltelės
  • 1-2 cm šviežio imbiero šaknelės
  • 2 morkos
  • 1 papriko (raudona arba žalia)
  • 1 cukinija
  • 1 puodelis šviežių arba šaldytų žirnelių
  • 4 puodeliai daržovių sultinio
  • 1 valgomasis šaukštas olivų aliejaus
  • Druska ir pipirai pagal skonį
  • Šviežios petražolės arba bazilikas papuošimui


Instrukcijos:


Paruoškite ingredientus: smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir imbierą. Morkas, papriką ir cukiniją supjaustykite kubeliais. Didelėje keptuvėje įkaitinkite olivų aliejų ant vidutinės ugnies. Įdėkite svogūną, česnaką ir imbierą, kepkite, kol svogūnai taps permatomi (apie 5 minutes). Įdėkite morkas, papriką ir cukiniją. Maišykite ir kepkite dar 5-7 minutes, kol daržovės suminkštės.


Įpilkite daržovių sultinio ir užvirkite. Sumažinkite ugnį ir virkite dar 10-15 minučių, kol daržovės visiškai suminkštės. Paskutinį 5 minučių virimo etapą į sriubą įdėkite žirnelius. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį. Sriubą galima sutrinti blenderiu, jei norite, kad ji būtų vientisa konsistencija. Patiekite sriubą karštą, dekoruotą šviežiomis petražolėmis arba bazilikais.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis