Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Sophia Loren - meilė vedusiam vyrui, patirtas persileidimas ir „viešnagė“ už grotų
- Ką rytų horoskopas žada šiems metams
- Įžymybės diktuoja paltų madą
- Garsenybių stiliaus akibrokštai
- Mamos kugelis - skaniausias
* Vaisius valgykite per priešpiečius arba pavakarius - mažiausiai pusvalandį prieš pietus arba 2-3 valandos po pietų.
* Persikus, mėlynes ir vynuoges geriau valgykite atskirai, nes jie nedera su kitais maisto produktais. Melionai ir arbūzai suvirškinami greičiau nei kiti vaisiai, todėl juos taip pat valgykite atskirai.
* Jei krakmolo turinčius produktus maišysite su riebalais, kartu valgykite ir žalumynų bei daržovių.
* Nemaišykite angliavandenių su riebalais.
* Pieną vartokite atskirai. Sveikiausia gerti šiltą, nevirintą ir nepasterizuotą.
* Gyvulinės kilmės riebalai geriau dera su gyvulinės kilmės baltymais, augalinės kilmės riebalai - su augalinės kilmės baltymais.
* Augaliniai aliejai nedera su mėsa, bet tinka vartoti su žuvimi.
* Saldumynus patariama valgyti kaip pirmąjį patiekalą, o ne kaip įprasta - po valgio. medus - saldumynų išimtis. Nedideliais kiekiais gali būti valgomas su daugeliu kitų produktų išskyrus gyvulinės kilmės produktus.