Dietos metu jums būtina greižtai laikytis mitybos režimo, o jei ima kankinti alkis, rekomenduojama gerti mineralinį vandenį. Be abejo, kavą ir arbatą reikia gerti be cukraus.
Specialistai rekomenduoja šios dietos laikytis ne dažniau kaip dukart per metus. Dietą sukūrę patyrę gydytojai dietologai ją išbandė su antsvorio kamuojamomis vokietėmis. Šio eksperimento rezultatas - per dvi savaites moterys neteko 7,5 kg. Norint pasiekti maksimalaus efekto būtina griežtai laikytis dietos taisyklių, nekeisti meniu ir nurodytos mitybos eigos. Šis mitybos būdas itin tiko ir daugeliui garsenybių.
Dietos metu rekomenduojama gerti itin daug skysčių, valgyti greipfrutų, nes jie puikiai skaido riebalus. Dietos metu draudžiama vartoti alkoholinius gėrimus.
1 DIENA
Pusryčiai: kava be cukraus (200 ml); džiuvėsėliai (20 g).
Pietūs: špinatai su trupučiu aliejaus (80 g); 2 kietai virti kiaušiniai; pomidorai (100 g).
Vakarienė: pomidorų (140 g) ir svogūnų laiškų salotos (10 g); kotletas (100 g).
2 DIENA
Pusryčiai: kava ar arbata be cukraus (200 ml).
Pietūs: pomidorų (150 g) ir kopūstų (50 g) salotos, pagardintos aliejumi; apelsinas (100 g).
Vakarienė: 2 kietai virti kiaušiniai; virta mėsa (200 g); žalios salotos (80 g).
3 DIENA
Pusryčiai: žalia arbata (200 ml).
Pietūs: virtų morkų (200 g) salotos, pagardintos aliejumi; 1 kietai virtas kiaušinis, sūris (100 g).
Vakarienė: vaisių salotos iš: obuolio (50 g), mandarino (50 g), banano (50 g), kriaušės (50 g), vynuogių (50 g).
4 DIENA
Pusryčiai: obuolių sultys (200 ml).
Pietūs: bet kokia žuvis (250 g); pomidorai (100 g); obuolys (100 g).
Vakarienė: žalios salotos (150 g) su nedideliu kiekiu aliejaus ar citrinos sulčių; kotletas (100 g).
5 DIENA
Pusryčiai: morkų sultys (200 g).
Pietūs: troškinta vištiena (200 g); žalios salotos (100 g).
Vakarienė: virtų tarkuotų morkų salotos (150 g) su trupučiu aliejaus; 2 kietai virti kiaušiniai.
6 DIENA
Pusryčiai: juoda arbata be cukraus (200 ml); džiuvėsėliai (50 g).
Pietūs: kopūstų salotos (150 g), pagardintos citrinų sultimis; troškinta mėsa (200 g).
Vakarienė: tarkuotų žalių morkų salotos (100 g) su trupučiu aliejaus; sūris (150 g).
7 DIENA
Pusryčiai: juoda arbata be cukraus (200 ml); džiuvėsėliai (20 g).
Pietūs: vištiena, kaip patinka (200 g).
Vakarienė: obuolys (70 g); kriaušės (100 g); slyvos (70 g); apelsinas (60 g).