Skaitomiausi savaitės straipsniai:
- I. Žukienė: trys santuokos, trys skirtingos kaip juoda ir balta istorijos
- Patogiausi ir madingiausi šios vasaros batai: 6 tendencijos, 20 porų
- Maža balta suknelė vasarai: 10 variantų
- Kaip lytiniai hormonai lemia mūsų išvaizdą, sveikatą ir net charakterį
- Kokią įtaką žmogaus likimui daro jo vardas?
- Firminis tinginio receptas
Reikės:
5 kiaulienos nugarinės kepsnių;
5 riekelių rūkytos kiaulienos šoninės;
15 vnt. geltonųjų šparaginių pupelių;
dž.čiobrelio, juodųjų pipirų;
aliejaus, gabalėlio sviesto;
5 medinių pagalėlių.
Gaminame
1. Į verdantį vandenį sudėkite šparagines pupeles ir pavirkite keletą minučių iki norimo minkštumo. Po to perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad vanduo nuvarvėtų.
2. Plonai išmuškite kiaulienos kepsnelius ir iš abiejų pusių apibarstykite dž.čiobreliais ir juodaisiais pipirais. Ant lentelės dėkite šoninės riekelę, po to kiaulieną ir po 3 vnt. šparaginių pupelių, susukite ir sutvirtinkite mediniu pagalėliu.
3. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, ištirpinkite sviestą ir iš abiejų pusių apskrudinkite suktinukus. Pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę bei kepkite apie 20-30min. arba kol iškeps.
Skanaus!